Maxime Oosten

Winterprogramma Maxime Oosten

Het ADAC GT4 seizoen zit er al een paar weken op voor Maxime Oosten, maar het racejaar is nog niet klaar voor de 20-jarige Fries. Oosten reist volgende week af naar Maleisië om deel te nemen aan het eerste raceweekend van de Asian Le Mans Series. Op het Sepang International Circuit staan van 1 t/m 3 december twee races van vier uur op het programma. Oosten zal namens Project1 in actie komen in een BMW M4 GT3 die hij onder meer deelt met Sean Gelael. De derde rijder van de BMW met #56 wordt op een later moment aangekondigd.

Oosten heeft zin in zijn deelname aan de Asian Le Mans Series. “Ik ben blij dat ik in de wintermaanden ook nog in actie kan komen op het circuit. De Asian Le Mans Series is een mooie klasse met een uitgebreid en sterk GT startveld. Ik deel de auto in ieder geval met Sean Gelael en er komt nog een rijder met de bronzen status bij. Ik hoop dat we een goed resultaat neer kunnen zetten met het team zodat ik ook de twee overige raceweekenden in de ALMS in Dubai en Abu Dhabi mag racen. Mocht dat lukken dan heb ik een vol winterprogramma en kan ik daarna direct door met de voorbereidingen op mijn 2024 seizoen.”

ADAC GT4 Germany, 1. + 2. Rennen Oschersleben 2023 – Foto: Gruppe C Photography

De vrije trainingen op Sepang International Circuit starten op vrijdag 1 december. Op zaterdag 2 december en zondag 3 december staan de vieruursraces op het programma. De verrichtingen van Maxime zijn te volgen op het YouTube kanaal van de Asian Le Mans Series via https://www.youtube.com/@AsianLeMansSeries/streams

Verder Bericht

Vorige Bericht

Winterprogramma Maxime Oosten

Het ADAC GT4 seizoen zit er al een paar weken op voor Maxime Oosten, maar het racejaar is nog niet klaar voor de 20-jarige Fries. Oosten reist volgende week af naar Maleisië om deel te nemen aan het eerste raceweekend van de Asian Le Mans Series. Op het Sepang International Circuit staan van 1 t/m 3 december twee races van vier uur op het programma. Oosten zal namens Project1 in actie komen in een BMW M4 GT3 die hij onder meer deelt met Sean Gelael. De derde rijder van de BMW met #56 wordt op een later moment aangekondigd.

ADAC GT4 Germany, 1. + 2. Rennen Oschersleben 2023 – Foto: Gruppe C Photography

Oosten heeft zin in zijn deelname aan de Asian Le Mans Series. “Ik ben blij dat ik in de wintermaanden ook nog in actie kan komen op het circuit. De Asian Le Mans Series is een mooie klasse met een uitgebreid en sterk GT startveld. Ik deel de auto in ieder geval met Sean Gelael en er komt nog een rijder met de bronzen status bij. Ik hoop dat we een goed resultaat neer kunnen zetten met het team zodat ik ook de twee overige raceweekenden in de ALMS in Dubai en Abu Dhabi mag racen. Mocht dat lukken dan heb ik een vol winterprogramma en kan ik daarna direct door met de voorbereidingen op mijn 2024 seizoen.”

De vrije trainingen op Sepang International Circuit starten op vrijdag 1 december. Op zaterdag 2 december en zondag 3 december staan de vieruursraces op het programma. De verrichtingen van Maxime zijn te volgen op het YouTube kanaal van de Asian Le Mans Series via https://www.youtube.com/@AsianLeMansSeries/streams

Verder Bericht

© 2024 Maxime Oosten

Thema door Anders Norén