Maxime Oosten

MAXIME OOSTEN DEBUTEERT BIJ BMW FABRIEKSTEAM ROWE RACING

Aankomend weekend maakt Maxime Oosten op het circuit van Monza zijn debuut bij het BMW Fabrieksteam ROWE RACING. Oosten zal tijdens het GT World Challenge Europe raceweekend de #98 BMW M4 GT3 delen met Marco Wittmann en landgenoot Robin Frijns.

Voor Maxime Oosten komt een droom uit. “Sinds ik met BMW’s race is er een auto en team waar ik over droomde. Een team dat in verschillende kampioenschappen en op verschillende circuits successen heeft geboekt. Als dat team je dan vraagt of je een race mee wil doen in een volledige BMW fabriekssamenstelling dan kun je geen nee zeggen. Dat ik dit weekend voor Team ROWE RACING mag uitkomen in het GTWC op Monza is een droom die uitkomt. Heel veel dank aan BMW Motorsport en ROWE RACING voor deze kans, ik kan niet wachten.”

Hans-Peter Naundorf, teambaas van ROWE RACING is verheugd dat Maxime Oosten zich komend weekend bij zijn team voegt. “We zijn erg blij dat we een jonge coureur als Maxime Oosten de kans kunnen geven aankomend weekend met ons te rijden. Maxime heeft in andere series aangetoond goede resultaten te behalen met de BMW M4 GT3 en zo is hij bij ons in beeld verschenen. Als team hebben we onze bereidheid getoond om succesvol samen te werken met jonge coureurs zoals Dan Harper en Max Hesse en aankomend raceweekend dus met Maxime Oosten.”

Het schema voor Maxime Oosten tijdens het GT World Challenge raceweekend is als volgt:

Zaterdag 21 september  09:00 uurVrije training (2 uur)
Zaterdag 21 september 14:10 uurPre-qualifying sessie (1 uur)
Zondag 22 september 09:00 uurKwalificatie (1 uur)
Zondag 22 september 15:30 uurRace (3 uur)

De sessies zijn live te volgen via YouTube en via https://www.gt-world-challenge-europe.com/watch-live

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Maxime Oosten

Thema door Anders Norén