Maxime Oosten

Vol programma in 2021 met nu ook de BMW M2 Cup

Om echt een goede coureur te worden is het in deze fase van mijn carrière belangrijk om zoveel mogelijk te rijden. Nadat ik afgelopen seizoen derde werd in de Mazda MX-5 Cup zochten we naar een interessante nieuwe raceklasse. Samen met mijn vriend Milan Teekens, die ook in de Mazda MX-5 Cup uitkwam en zelfs kampioen werd, ga ik zoals inmiddels bekend is deelnemen in de Lamborghini Super Trofeo.

Een prachtige nieuwe uitdaging, maar ik ben nog jong en wil veel ervaring opdoen. Daarom ben ik samen met mijn vader gaan kijken naar een tweede raceklasse. De BMW M2 Cup bleek goed te combineren met de kalender van de Super Trofeo en ik vind dat ook een geweldige auto die me weer verder kan brengen in mijn carrière.

Inmiddels is mijn BMW M2 door BMW dealer De Beier uit Heerenveen geleverd en ik popel echt om deze fantastische racer uit te kunnen testen. Het ziet er voor volgend seizoen uitstekend uit, ik denk dat ik erg veel zal gaan leren. In deze prachtige krachtpatser zal ik ook samen met mijn vader waarschijnlijk de nodige kilometers gaan maken, daar kijk ik ook erg naar uit.”

Via www.bmwm2cup.nl is meer informatie te vinden over de nieuwe BMW M2 Cup.

Voorlopige kalender BMW M2 Cup 2021

9-11 april – Voorjaarsraces – Circuit Zandvoort

4-6 juni – Spa Euroraces – Spa-Francorchamps

9-11 juli – Zolder Superprix – Circuit Zolder

17-19 september – DTM            – TT Circuit Assen

15-17 oktober – Spa Racing Festival – Spa-Francorchamps

29-31 oktober – Hankook races – TT Circuit Assen

13 november – Zolder Race Promotion Night – 10 uursrace – Circuit Zolder

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Maxime Oosten

Thema door Anders Norén