Maxime Oosten

Maxime Oosten als driver coach

Maxime Oosten is niet alleen coureur, maar heeft inmiddels ook aan andere rijders les gegeven. Dat beviel zowel deze rijders als Maxime zo goed, dat hij nu ook te boeken is als driver coach.Als tweevoudig kampioen in 2019 heeft Maxime veel ervaring opgedaan, die hij nu ook graag op andere rijders overbrengt. Door naast de coureur plaats te nemen geeft Maxime veel tips, zowel over de rijstijl als ook over de specifieke bochten op TT Circuit Assen of Circuit Zandvoort.

Maxime geeft les aan andere coureurs, maar ook wie graag naar trackdays gaat kan veel profijt hebben van zijn instructies.

Wil je beter leren racen? Neem dan vrijblijvend contact op met Maxime via het contactformulier.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Maxime Oosten

Thema door Anders Norén