Maxime Oosten

MAXIME OOSTEN OP JACHT NAAR TWEEDE ZEGE TIJDENS DE 24 UUR VAN DE NÜRBURGRING

Maxime Oosten gaat aankomend weekend deelnemen aan de 24 uur van der Nürburgring. Net als vorig jaar zal hij dit doen in een BMW M4 GT4 van FK Performance Motorsport, het team waarvoor Oosten uitkomt in de ADAC GT Masters.

Vorig jaar was Oosten samen met zijn teamgenoten de beste in de befaamde endurance race op het circuit in de Eifel. De equipe wist de race te winnen in de SP10/GT4-klasse. Prolongeren van de winst in deze klasse is dan ook het doel. “Ik ben superblij dat ik ook dit jaar weer mag deelnemen aan deze klassieker in de autosport. Vorig jaar waren pakte ik de winst in onze klasse en het doel is om dit keer ook weer als eerste over de streep te komen.”

Oosten deelt de BMW M4 GT4 met Nick Hancke, Lorenz Stegmann en Nick Wüstenhagen. De 24 uur van de Nürburgring start zaterdagmiddag 1 juni om 16:00 uur.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Maxime Oosten

Thema door Anders Norén